Privatlån

Behöver du låna pengar, men vet inte var du skall börja? Låt oss hjälpa dig komma igång. Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi dig några tips var du hittar det billigaste lånet

Om du fyller i dina kontaktuppgifter, skickar vi dig tips på lån som passar dina behov. Genom att fylla i dina kontaktuppgifter, binder du dig till ingenting.

Privatlån utan säkerhet upp till 500 000 kr

hae-lainojen-yhdistämistä.png

1. Fyll i låneansökan

yhdistä-lainat-vertaile-edullisin.png

2. Gå igenom lånealternativen

paras-yhdistelylaina.png

3. Få pengar direkt på kontot

Vad är privatlån?

Privatlån är kort sagt, ett lån som inte kräver säkerhet och du som låntagare kan använda hur du än tycker. Privatlån används vanligtvis för finansiering av en resa, inköp av bil, renovering av hus eller som garantisumma för ett större lån. Konsumtion är därmed oftast det som privatlån används för. Därför kallas privatlån i vissa fall för konsumtionslån eller blancolån.

Om du är ute efter ett lån på 5 000 till 600 000 kr, så kan du ansöka om ett privatlån. Största delen av privatlånen idag erbjuds på Internet. Via nätet är det också enklast att fylla i själva ansökan. I princip kunde du låna över en halv miljon kronor utan någon slags säkerhet. Före du börjar skicka in ansökningar för denna summa, så rekommenderar vi att du går igenom din egen ekonomi först. Om du inte är säker på att du kan betala tillbaka lånet, så lönar det sig inte att skuldsätta sig i onödan. Söker du privatlån från din egen bank så brukar lånen gå under namnen “medlemslån“, “enkla lånet” eller “fritidlån“.
Återbetalningstiden för privatlån är mellan 1 och 15 år. Observera att du dock alltid kan betala tillbaka större summor än den du hittar på fakturan. Det som du betalar extra med varje faktura, drar ner på kapitalet. Detta gör att räntebetalningarna i de kommande räkningar sjunker snabbare än om du skulle betala enligt återbetalningsplanen.

Privatlån - lista över långivare

låna pengar

Privatlån med snabb ansökan och utbetalning

Vad är kraven för privatlån?

Privatlån har väldigt liknande krav som alla andra lån. Eftersom privatlån inte kräver säkerhet, så finns det dock några extra krav. Nästan alla av oss kan dock få ett privatlån, men de största summorna är möjliga att få om alla dina uppgifter är i skick. Här är en list på de viktigaste kraven:

– Du är minst 18 år gammal.
– Du har en fast månadsinkomst på minst 12 000 kr.
– Du har varit folkbokförd i Sverige minst 12 mån.
– Du har ingen aktiv skuld hos Kronofogden.
– Du har en vanlig postadress, dvs. inte box, C/O eller särskild postadress.

Större banker kan ha lite strängare krav när det gäller just privatlån. T.ex. Swedbanks privatlån har mer specifika krav än långivare på Internet. Din inkomst får inte bestå av bidrag, studiemedel eller liknande. Betalningsanmärkningar är absolut förbjudna. Förutom detta, så måste du ha tillräckligt med utrymme i din ekonomi. Hur du använder lånet och hur din ekonomi ser ut kommer också att inverka på återbetalningstiden och räntan.

Vad är en bra ränta för privatlån?

Privatlån utan säkerhet brukar leda till att räntesatsen för ditt lån blir lite högre än vanligt. Du du inte erbjuder långivaren någon säkerhet, ökar risken och då vill de också ha en högre ränta. Räntan utgör kostnaden för lånet och den kan vara antigen fast eller rörlig. Förutom ränta så tillkommer även olika avgifter för lånet, t.ex. öppnings- och faktureringsavgifter. Dessa avgifter tas med i uträkningar för effektiv ränta, så du skall kunna jämföra olika typer av lån. Effektiva räntan tar med alla kostnader och räknar lånets kostnad för ett år.

Att få ett privatlån med så låg ränta som möjligt, men att få reda på sin ränta är inte alltid det lättaste. De flesta långivarna har idag individuell räntesättning. Detta betyder att alla som ansöker får en personlig räntesats för sitt lån. Så för att få reda på din ränta, måste du gå igenom hela ansökningsprocessen. T.ex. Swedbank har en ränta 4,09-13,09% och den är rörlig. Långivare på Internet brukar ha en räntesats på 15-20%. Ett bra sätt att få reda på vilken räntesats man får, är att skicka in sin ansökan till en låneförmedlare. På detta vis skickas din ansökan till flera långivare och du får erbjudanden från dem alla.

billigaste lånet

Kan man får privatlån trots betalningsanmärkning?

Detta är en populär fråga på Internet, men har inget rakt svar. Det finns aktörer på marknaden som beviljar lån även om du har en betalningsanmärkning. Allas situation är unik, då antal anmärkningar och skuldsumma varierar från person till person. Att ansöka om privatlån med betalningsanmärknings kommer inte att vara lika lätt som för de som inte har någon anmärkning. Du borde förbereda dig på att gå igenom en lite längre ansökningsprocess där du måste bevisa att du klarar av att betala tillbaka lånet.

Vi rekommenderar att du kontaktar företag som specialiserar sig på att bevilja lån år personer som har betalningsanmärkningar. Om du samlat på dig anmärkningar från t.ex. sms-lån kan det bli mycket svårt eller omöjligt att hitta någon som beviljar dig lån.

Låna pengar – ofta frågat

Läs mer om hur du går till väga när du vill låna

Du kan skicka in en ansökan hos oss, om:

  • Du är över 20 år gammal.
  • Du har inget skuldsaldo hos kronofogden.
  • Du är folkbokförd i Sverige.
  • Du har en deklarerad inkomst.

Oftast betalar långivarna ut lånet ännu samma dag som din ansökan godkändes.

Hur snabbt pengarna syns på ditt konto, beror på vilken bank du har. Långivarna kan oftast göra direktutbetalningar till Nordea och Handelsbanken. Vissa har även möjlighet att betala direkt till Swedbanks konton.

För att få reda på detta, måste du fylla i vår ansökan. Först efter att du gått igenom hela ansökningsprocessen får du reda på hur mycket du kan låna. Summan är dock inte alltid just den du ansökt om.

Absolut! Fyll bara i vår ansökan, så skickar vi dig vidare till de långivare som erbjuder just denna låneprodukt. För att få ett slutgiltigt svar, måste du fylla i ansökan till slut. Oftast får du svar på din ansökan direkt då du fyllt i alla uppgifter.

Hittade du inget passligt svar? Skicka oss ett mail

Om du inte hittade ett svar på din fråga, kan du alltid skicka oss ett mail på info@låna-pengar-24.se.

Vi svarar på din fråga inom 24 timmar.

Vårt tjänst erbjuder en snabb överblick av de tjänster som erbjuder lån i Sverige.

Du hittar allt från större krediter till mindre snabblån i vår lista nedan. Om du hittar ett lån som passar dig, klicka dig då vidare till ansökan. Du får svar på dig ansökan samma dag och utbetalningen sker oftast ännu samma dag.

Kundtjänst 24h

Information

Copyright 2019 © All rights reserved.