Låna pengar snabbt

Behöver du låna pengar snabbt, men vet inte var du skall börja? Låt oss hjälpa dig komma igång. Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi dig några tips var du hittar det billigaste lånet

Om du fyller i dina kontaktuppgifter, skickar vi dig tips på lån som passar dina behov. Genom att fylla i dina kontaktuppgifter, binder du dig till ingenting.

Låna pengar snabbt utan säkerhet

hae-lainojen-yhdistämistä.png

1. Fyll i låneansökan

yhdistä-lainat-vertaile-edullisin.png

2. Gå igenom lånealternativen

paras-yhdistelylaina.png

3. Få pengar direkt på kontot

Hur gör jag om jag vill låna pengar snabbt?

Om du behöver låna pengar direkt, så finns det flera aktörer på marknaden som erbjuder en lösning. Om du kollar på bankers öppettider så märker du snabbt att de int ekan hjälpa om du har behov för pengarna ännu samma dag. För just detta behov, rekommenderar vi att du vänder dig till ett företag som erbjuder snabblån på Internet. Även om dessa företag inte har det bästa ryktet, så är de iaf. bra på att hjälpa de som behöver pengar snabbt på kontot. Snabblån, eller smslån, får man dessa dagar in på kontot ännu samma dag som du gjort ansökan. Det finns dock vissa faktorer som du måste beakta, för att allt skall gå så smidigt som möjligt.

Var hittar jag lån med snabb utbetalning?

Att hitta ett företag som beviljar smslån med snabb utbetalning är inte alltför svårt. Många alternativ hittar du om du slår in “smslån” i Google, men att hitta det snabbaste lånet kräver lite mer jobb. Många långivare berättar inte direkt på sin hemsida hur man skall gå till väga för att få pengarna på kontot direkt. Hellre skulle de vilja att du först fyller i ansökan och kollar sen först efter det hur snabbt pengarna syns på ditt konto. Därför rekommenderar vi att du går igenom långivares FAQ och går igenom deras process när du har bråttom med pengarna.

låna pengar

Kredit med snabb ansökan och utbetalning

Vilken bank måste jag ha för att få pengarna snabbt på kontot?

I regel, så har du möjlighet att få smslånet in på kontot ännu samma dag med vilken än bank du har. Tidigare så spelade det stor roll vilken bank du hade. Om du t.ex. hade konto hos Swedbank, så fanns det ingen som kunde betala ut lånet från samma bank till dig. Detta berodde på att Swedbank inte erbjöd företagskonton till företag som sysslade med smslån. Detta har dock ändrat och nu erbjuder de flesta snabb utbetalning till konton hos Swedbank. På denna sida hittar du information om vilka företag har direktutbetalning till vilka banker.
De flesta företag har direktutbetalning till Nordea och Handelsbanken. Det löns alltid att kolla med långivaren om du råkar ha Swedbank. Om de gör utbetalningen på en fredag från Nordea till Swedbank, så har du pengarna på kontot först på måndag morgon.

Kan man ansöka om lån på natten?

Du kan absolut skicka in en ansökan på natten, men den behandlas först nästa dag. Din ansökan gör igenom alla processer som långivaren kan göra automatiskt. Så om allt är ok, så flyttas din ansökan direkt i betalkön och lånet åker iväg till ditt konto på morgonen. Om det är något som fattas i din ansökan eller om det finns något som kräver en manuell kontroll av långivaren personal, så behandlas din ansökan först då kundtjänsten öppnar.
Enligt oss är det en god idé att inte ha kundtjänsten öppen dygnet runt. De bästa besluten görs inte mitt i natten och därför borde inte pengar betalas ut heller. Det är ok om man kan skicka in sin ansökan, men att man också hinner dra tillbaka den om man på morgonen kommer på andra tankar.

Tips för dig som är ute efter ett snabbt lån

billigaste lånet
Privatlån
Privatlån är oftast större lån menade för större inköp eller investeringar. Privatlån kan du ansöka om hos din bank eller på Internet. Om du vill hitta det billigaste privatlånet rekommenderar vi att du tar hjälp av vår lista av långivare.
Läs mer här
Snabblån
Snabblån är mindre lån som används för att klara av oväntade utgifter och mindre inköp. Snabblån hittas dessa dagar endast på Internet. Vår tjänst har en lista på marknadens bästa snabblån.
Läs mer här

Låna pengar snabbt – ofta frågat

Läs mer om hur du går till väga när du vill låna

Du kan skicka in en ansökan hos oss, om:

  • Du är över 20 år gammal.
  • Du har inget skuldsaldo hos kronofogden.
  • Du är folkbokförd i Sverige.
  • Du har en deklarerad inkomst.

Oftast betalar långivarna ut lånet ännu samma dag som din ansökan godkändes.

Hur snabbt pengarna syns på ditt konto, beror på vilken bank du har. Långivarna kan oftast göra direktutbetalningar till Nordea och Handelsbanken. Vissa har även möjlighet att betala direkt till Swedbanks konton.

För att få reda på detta, måste du fylla i vår ansökan. Först efter att du gått igenom hela ansökningsprocessen får du reda på hur mycket du kan låna. Summan är dock inte alltid just den du ansökt om.

Absolut! Fyll bara i vår ansökan, så skickar vi dig vidare till de långivare som erbjuder just denna låneprodukt. För att få ett slutgiltigt svar, måste du fylla i ansökan till slut. Oftast får du svar på din ansökan direkt då du fyllt i alla uppgifter.

Hittade du inget passligt svar? Skicka oss ett mail

Om du inte hittade ett svar på din fråga, kan du alltid skicka oss ett mail på info@låna-pengar-24.se.

Vi svarar på din fråga inom 24 timmar.

Vårt tjänst erbjuder en snabb överblick av de tjänster som erbjuder lån i Sverige.

Du hittar allt från större krediter till mindre snabblån i vår lista nedan. Om du hittar ett lån som passar dig, klicka dig då vidare till ansökan. Du får svar på dig ansökan samma dag och utbetalningen sker oftast ännu samma dag.

Kundtjänst 24h

Information

Copyright 2019 © All rights reserved.