Låna pengar med betalningsanmärkning

Behöver du låna pengar, men vet inte var du skall börja? Låt oss hjälpa dig komma igång. Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi dig några tips var du hittar det billigaste lånet

Om du fyller i dina kontaktuppgifter, skickar vi dig tips på lån som passar dina behov. Genom att fylla i dina kontaktuppgifter, binder du dig till ingenting.

Låna pengar med betalningsanmärkning

hae-lainojen-yhdistämistä.png

1. Fyll i låneansökan

yhdistä-lainat-vertaile-edullisin.png

2. Gå igenom lånealternativen

paras-yhdistelylaina.png

3. Få pengar direkt på kontot

Hur låna med betalningsanmärkning?

Om du är ute efter att låna pengar med betalningsanmärkning så finns det ett flertal företag som kan hjälpa dig. I Sverige finns det runt 500 000 personer som har någon slags betalningsanmärkning och vi tycker att det inte är nödvändigt att straffa dessa, om någon t.ex. glömt att betala en faktura i tid. Länge har personer med betalningsanmärkningar automatiskt fått avslag av banker och andra långivare, men detta har ändrat under den senaste tiden. Speciellt smslångivare har börjat ge lån åt personer som redan har en betalningsanmärkning sen tidigare.

Istället har långivarna valt att gå igenom kunders ekonomi noggrant före man ger avslag. Det kan hända att kunden gått igenom en svårare period med ekonomiska svårigheter, men har istället allt annat i skick. Om du t.ex. äger din egen bostad, har fast jobb sen länge och äger en sommarstuga skall det inte vara några större problem att få ett litet lån. Någon lätt process kommer det säkerligen inte att vara, om du har en anmärkning och bestämmer dig för att ansöka om lån.

Eftersom det finns så många med betalningsanmärkning, så vill företag även tjäna pengar på dessa personer. Det är dock inte acceptabelt att långivare beviljar ännu mer lån till personer som redan har en alltför stor skuldbörda. Detta är på alla sätt ansvarslöst och ger på samma gång hela branschen ett dåligt rykte.

Lån med betalningsanmärkning - lista på långivare

låna pengar

Lån med betalningsanmärkning

Hurudant lån kan jag få om jag har en betalningsanmärkning?

Personer med betalningsanmärkningar kan i regel endast få mindre lån med kortare återbetalningstider. Med smslån utan säkerhet brukar återbetalningstiden vara runt 30-90 dagar och lånesumman brukar ligga runt 5000 kronor. Om din ekonomi ser ut att vara i gott skick och du endast har en betalningsanmärkning, skall detta lån inte vara omöjligt för dig.

Viktigt är det att din nuvarande situation ser bra ut, detta är viktigt för långivaren. Så klart hjälper det om din historik även är positiv, även om där skulle finnas en betalningsanmärkning. De som råkat dra på sig en betalningsanmärkning är med stor säkerhet noga med att inte dra på dig en till. Därför kan en kund med anmärkning vara t.om. bättre än en kund utan anmärkning.

Kan man låna pengar med aktiv skuld hos Kronofogden?

Denna fråga hoppas vi att du som läsare inte behöver ställa dig själv. Nu talar vi inte om att ansöka om smålån när du redan har en skuld hos Kronofogden. Tipsen vi nämner nedan gäller endast om du är ute efter ett större lån, t.ex. bostadslån.

Om ditt obetalda lån hamnat hos Kronofogden och du inte betalar av det direkt, så kommer Kronofogden att göra utmätningar på din lön och egendom. Om detta inte fungerar i längden, är en skuldsanering sista utvägen. Med skuldsanering menas att man lever på ett minimum en viss period, så man kan betala av den skuld man har. Den skuld som blir kvar när skuldsaneringsperioden är över avskrivs. Under denna period nya lån en omöjlighet.

Enda lånet du har möjlighet att ansöka om är du har någon slags pant eller säkerhet. Detta är dock svårt, om Kronofogden redan gjort utmätningar på din egendom tidigare. Om du har någon slags egendom kan ett större privatlån vara möjligt att få, men med rätt så hög ränta.

Vi rekommenderar att du inte samlar på dig mer skulder om du redan har en skuld hos Kronofogden. Istället borde du koncentrera dig på att betala tillbaka din nuvarande lån, så du kan börja om på nytt efteråt.

billigaste lånet

Vad gör Kronofogden?

Kronofogden är en myndighet var namn de flesta svenskar känner till. Alla förknippar Kronofogden endast med indrivning av skulder för privatpersoner och företag. I verkligheten har Kronofogden många andra uppgifter. Av Kronofogden kan man få hjälp i olika typer av tvister. De har även skyldighet att informera samhället om riskerna med skuldsättning och bekämpar även organiserad brottslighet.

Privatpersoners kontakt med Kronofogden kommer dock oftast först om deras fakturor förblir obetalda och får i något skede brev hem från Kronofogden. Om du inte kan göra betalningar när du får kravbrevet, kommer din lön och egendom att utmätas. Om detta heller inte fungerar så kan du ansöka om skuldsanering.

Låna pengar – ofta frågat

Läs mer om hur du går till väga när du vill låna

Du kan skicka in en ansökan hos oss, om:

  • Du är över 20 år gammal.
  • Du har inget skuldsaldo hos kronofogden.
  • Du är folkbokförd i Sverige.
  • Du har en deklarerad inkomst.

Oftast betalar långivarna ut lånet ännu samma dag som din ansökan godkändes.

Hur snabbt pengarna syns på ditt konto, beror på vilken bank du har. Långivarna kan oftast göra direktutbetalningar till Nordea och Handelsbanken. Vissa har även möjlighet att betala direkt till Swedbanks konton.

För att få reda på detta, måste du fylla i vår ansökan. Först efter att du gått igenom hela ansökningsprocessen får du reda på hur mycket du kan låna. Summan är dock inte alltid just den du ansökt om.

Absolut! Fyll bara i vår ansökan, så skickar vi dig vidare till de långivare som erbjuder just denna låneprodukt. För att få ett slutgiltigt svar, måste du fylla i ansökan till slut. Oftast får du svar på din ansökan direkt då du fyllt i alla uppgifter.

Hittade du inget passligt svar? Skicka oss ett mail

Om du inte hittade ett svar på din fråga, kan du alltid skicka oss ett mail på info@låna-pengar-24.se.

Vi svarar på din fråga inom 24 timmar.

Vårt tjänst erbjuder en snabb överblick av de tjänster som erbjuder lån i Sverige.

Du hittar allt från större krediter till mindre snabblån i vår lista nedan. Om du hittar ett lån som passar dig, klicka dig då vidare till ansökan. Du får svar på dig ansökan samma dag och utbetalningen sker oftast ännu samma dag.

Kundtjänst 24h

Information

Copyright 2019 © All rights reserved.