Lån utan UC

Behöver du låna pengar, men vet inte var du skall börja? Låt oss hjälpa dig komma igång. Fyll i dina kontaktuppgifter så skickar vi dig några tips var du hittar det billigaste lånet

Om du fyller i dina kontaktuppgifter, skickar vi dig tips på lån som passar dina behov. Genom att fylla i dina kontaktuppgifter, binder du dig till ingenting.

Låna pengar utan UC upp till 500 000 kr

hae-lainojen-yhdistämistä.png

1. Fyll i låneansökan

yhdistä-lainat-vertaile-edullisin.png

2. Gå igenom lånealternativen

paras-yhdistelylaina.png

3. Få pengar direkt på kontot

Vad är lån utan UC?

Lån utan UC är en populär sökterm på Internet för dem som vill ha ett lån utan att det syns i deras profil hos Upplysningscentralen. De flesta som är ute efter denna typ av lån, vill inte att snabblånsansökningar syns i framtiden om de behöver t.ex. bostadslån i framtiden. En stor del av företagen och alla banker använder UC för alla slags kreditkontroller.

P.g.a. detta har långivare på Internet börjat använda andra kreitupplysningsföretag istället. Företag såsom Bisnode och Creditsafe är populära hos företag som beviljar snabblån. Om du tar ett lån av en långivare som använder Bisnode, så sparas förfrågan hos Bisnode men den syns inte något annat kreditupplysningsföretag. Denna regel gäller även alla andra upplysningsföretag.

Sist och slutligen är det hela världen om du har en sund ekonomi och har en förfrågan hos UC när du råkade behöva ett snabbt lån. Om du har en god betalningsförmåga och är kund sen länge hos din bank, så skall det inte vara svårt att diskutera nya lån och krediter i framtiden med dem. Alla av oss kan ha behov att ett snabbt lån alltid nångång, men detta är en produkt som banker sällan kan erbjuda. Om du dock råkar vara i en sämre situation med flera förfrågningar, så kan det vara svårt att få t.ex. bostadslån.

Låna utan UC snabbt på kontot

låna pengar

Lån utan UC och snabb utbetalning

Hur ansöker man om smslån utan UC?

Smslån utan förfrågan hos UC, kan man ansöka om hos ett företag som erbjuder just denna tjänst. På denna sida har vi listat företagen som beviljar lån utan UC och nämner även vilket företag de använder för sina förfrågningar. Om du vill kolla var långivaren gör sin upplysning, så är det en god idé att kolla igenom deras FAQ. Där brukar de ofta nämna direkt vems tjänst de använder.

Sen är det bara fylla i ansökan enligt instruktionerna du hittar på långivarens sida. Upplysningen görs först efter att du identifierat dig, så långivaren kan vara säker på att det är rätt person som fyller i låneansökan. Under ansökans gång får du ett meddelande när upplysningen görs. Vissa upplysningsföretag skickar dig ett sms eller mail om någon gör en upplysning på ditt personnummer. Om någon skulle göra detta utan lov, så skulle du märka detta direkt.

Kan man få ett större lån utan UC?

Om du är ute efter ett lite större lån och inte vill använda UC, så kan det vara svårt att hitta företag som erbjuder denna kombination. Genast när lånesumman går över 40.000 kr så finns det få långivare som erbjuder lån utan UC. Större lån vill företagen gärna att du betalar tillbaka, så därför är de inte villiga att skippa upplysningen hos UC. Eftersom majoriteten av alla företag använder UC, så får kreditgivaren en rätt så bra bild av din situation via UC när de gör sin kreditkontroll. Om endast UC skulle finnas på marknaden, så skulle man få en väldigt bra bild av personers ekonomiska situation när de ansöker om lån.

billigaste lånet

Vad är UC?

UC står för Upplysningscentralen och är Sveriges största kreditupplysningsföretag. Företaget grundades redan år 1977 och var i början det enda kreditupplysningsföretaget på marknaden. Först många år senare fick UC konkurrens av Bisnode och Creditsafe. Bisnode grundades 1989 och Creditsafe 1997. UC:s långa historia har gjort att deras tjänst blivit en standardlösning för de företag som vill kolla sina kunders kreditvärdighet. Ju längre historik av personers kreditvärdighet, desto bättre bas har man att göra beslut på. Dock har Bisnode och Creditsafe kommit ganska lång och med dagens teknik är det lättare att samla in uppgifter gällande kunders ekonomiska situation.

Kan man låna utan kreditupplysning?

Utan kreditprövning kan du inte få lån någonstans. Även om tidningarna har stora rubriker om att flera smslångivare delar ut lån utan någon som helst kontroll. Här har journalisterna missförstått termen “Lån utan UC”. Det tror att långivaren skippar kreditupplysningen helt, när det istället använder ett annat upplysningsföretag än UC.

Om du hittar ett företag som säger sig bevilja lån utan någon slags kontroll, så lönar det sig inte att skicka in en ansökan till dem. Ofta är det endast oseriösa företag som håller på med detta. Om du råkar låna hos dessa företag, får du förmodligen betala skyhög ränta. Om du vill vara säker på att du hittar ett seriöst företag, är det en god idé att ta hjälp av en låneförmedlare. De största förmedlarna i Sverige jobbar endast med seriösa företag.

Låna pengar – ofta frågat

Läs mer om hur du går till väga när du vill låna

Du kan skicka in en ansökan hos oss, om:

  • Du är över 20 år gammal.
  • Du har inget skuldsaldo hos kronofogden.
  • Du är folkbokförd i Sverige.
  • Du har en deklarerad inkomst.

Oftast betalar långivarna ut lånet ännu samma dag som din ansökan godkändes.

Hur snabbt pengarna syns på ditt konto, beror på vilken bank du har. Långivarna kan oftast göra direktutbetalningar till Nordea och Handelsbanken. Vissa har även möjlighet att betala direkt till Swedbanks konton.

För att få reda på detta, måste du fylla i vår ansökan. Först efter att du gått igenom hela ansökningsprocessen får du reda på hur mycket du kan låna. Summan är dock inte alltid just den du ansökt om.

Absolut! Fyll bara i vår ansökan, så skickar vi dig vidare till de långivare som erbjuder just denna låneprodukt. För att få ett slutgiltigt svar, måste du fylla i ansökan till slut. Oftast får du svar på din ansökan direkt då du fyllt i alla uppgifter.

Hittade du inget passligt svar? Skicka oss ett mail

Om du inte hittade ett svar på din fråga, kan du alltid skicka oss ett mail på info@låna-pengar-24.se.

Vi svarar på din fråga inom 24 timmar.

Vårt tjänst erbjuder en snabb överblick av de tjänster som erbjuder lån i Sverige.

Du hittar allt från större krediter till mindre snabblån i vår lista nedan. Om du hittar ett lån som passar dig, klicka dig då vidare till ansökan. Du får svar på dig ansökan samma dag och utbetalningen sker oftast ännu samma dag.

Kundtjänst 24h

Information

Copyright 2019 © All rights reserved.